Pentru anul universitar 2020-2021 se mențin taxele din anul anterior, precum și repartizarea taxei de școlarizare în cele patru tranșe.

Înscrierea în anul superior de studii, semnarea contractului de studii și achitarea primei rate din taxa de școlarizare se vor realiza prioritar înainte de data de 20 Septembrie 2020. Folosiți sistemul UMS pentru achitarea primei rate. În perioada 21-25 Septembrie 2020 se vor definitiva grupele de studii, iar orarul activitatilor didactice in functie de grupele/subgrupele constituite va fi disponibil în perioada 28-30 Septembrie 2020. Rugăm studenții promovați în anul următor să urgenteze această activitate pentru a evita aglomerarea de la secretariat. Studenții care au deja acumulat minimul de credite sunt rugați să se înscrie în anul de studii superior începând cu 8 Septembrie 2020. Studenții care devin promovați cu credite după ultima sesiune de restanțe se vor înscrie în perioada 14-18 Septembrie 2020. Vă reamintim că în perioada 21-24 Septembrie 2020 se desfășoara examenele de finalizarea studiilor (licență, disertație). Licențiații care doresc să se înscrie la masterat pot depune documentele si semna contractul de studii în zilele de 28-29 Septembrie 2020.

Studentii din anul I care nu au promovat in anul II, NU pot repeta anul I. Acestia trebuie sa urmeze procedura de ADMITERE. Studentii care nu au promovat, cu credite, in anul superior, altii decat anul I, se pot (re)inscrie in acelasi an de studii pana cel mai tarziu pe 20 Septembrie 2020.

Studentii care in anii anteriori au intrerupt studiile si doresc sa continue trebuie sa obtina aviz favorabil de la comisia de echivalare pana pe data de 21 septembrie 2020. Solicitarea de continuare se trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Se primesc cereri de continuare a studiilor de catre fosti studenti ai programelor de studii conexe organizate de alte universitati de stat/particulare (Matematica, Matematica-Informatica, Matematici aplicate, Informatica, Informatica aplicata, Calculatoare, Tehnologia informatiei, Automatica si informatica aplicata, Informatica economica). Solicitarea de continuare se trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Comisia de echivalare trebuie sa aiba acces la situatia scolara eliberata de institutia organizatoare a programului de studii. Daca rezultatul stabilit de Comisia de echivalare este pozitiv atunci incheierea contractelor de studii trebuie realizata pana pe data de 24 Septembrie 2020. Alocarea locurilor se va face in ordinea solicitarii (daca raspunsul comisiei este pozitiv). 

Nu se accepta repetarea/continuare studiilor la masterat.