Structura anului universitar

Procedura evaluării rezultatelor învăţării

Master 1

Master 2

Restante Master 2

Anunț pentru masteranzii anului II

Urmăriţi periodic. Pot apărea actualizări

Important!

Prezenţa la examene, în sala de examen, este obligatorie cu carnet de student sau act de identitate.

-------------- Pentru fiecare din disciplinele 1 şi 2 de mai jos, tema realizată se transmite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în ziua de 17.06.2024, ora 12.00 (miezul zilei). Facultatea le printează, ştampilează şi le transmite titularului disciplinei. Se păstrează modul de interacţiune din timpul sesiunii ianuarie-februarie 2024. Evaluarea în mod interactiv a cerințelor rezolvate o realizează titularul disciplinei. Comisia are rol de observator/asistent şi garant al respectării procedurii de evaluare a rezultatelor învăţării. Prezența la examen este OBLIGATORIE, conform legii educației învățământului superior și planificării publicate.

1. - Ingineria aplicaţiilor IoT (cerințe), tema este cea aleasă de masterand în timpul semestrului I (IoT and Transportation: Towards Safer, Efficient, and Autonomous Systems)

2. - Managementul securităţii IT (cerințe), tema este cea aleasă de masterand în timpul semestrului I (The Human Element in Information Security: Employee Training and Awareness)

3. - Ingineria Fiabilităţii Programelor (cerințe), Se păstrează grupele şi sarcinile comunicate la ultimul curs.